Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Duivels-rode shirt

€ 27,99 (exclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 184-1062
Omschrijving

Duivels-rode shirt

Duivels-rode shirt. Uniek ontwerp Red Belgium op comfortabel wijdvallend zwaargewicht rode dames T-shirts. Dames voetbval neem toe, het is hot. Voor de dames hebben wij ook prachtige unieke rode t-shirt duivelse ontwerpen bedrukt. Elke dames voetbal supporter kan dit t-shirt toevoegen aan hun sportieve kleding. Dit comfortabel duivels rode T-shirt is geprepareerd uit 100% katoen met dubbeldraads gestikte onderzoom en mouw voor een lange duurzaamheid. Maak een keus uit de honderden Rode Duivens ontwerpen die wij online aanbieden in ons Rode Duivels voetbal assortiment. 

En laat het één van jouw top favoriet zijn bij elke voetbal internationaal wedstrijden van België. Dit perfecte op maat vervaardig belgisch voetbalshirt voor elke voetbal fan van België. België zal altijd zorgen voor een sensationeel verbluffende indruk bij elke internationaal wedstrijd. Het voelt zacht aan met de juiste hoeveelheid duivels draagkracht en dubbel gestikte mouwen en onderkant. Comfortabel en wijdvallen voor elke persoonlijke rode pasvorm. De kwaliteit van de bedrukkingen zijn bedrukt op uitstekend stevige stofkwaliteit 185 g/m², en dat zorg voor een soepel en relax gevoel op de huid.

Met onze motiverende uitstraling, voel je je een super fanatieke voetbal fan van België. Al onze rode t-shirts zijn luchtig, en dat zorg voor altijd relax koele lucht. Sleep je mee met de zegekar van de rode duives, op een fantastishe moment in je leven. 

Na een lang periode van corona crisis, komt het nationaal voetbalploeg van België weer in aktie. Het is weer tijd om te genieten van de sportgeest van het voetbal elftal van België. Houd u gereed, want het echte succes van de duivels komt eraan.

Het wereldkampioenschap 2022 in Qatar komt eraan. Support het voetbalelftal van België op volle sterkte, en wees verzekre van de beste overwinningen van de duivels! Bestel nu hier je duivels fan T-shirt voor je zelf of familielid, vriend, vriendin. Alle maten zijn beschikbaar S-M-L-XL-2XL-3XL-4XL-5XL.

• 100% gekamd en voorgekrompen katoen (Heather-kleuren bevatten polyester)
• Askleur is 99% gekamd en ringgesponnen katoen, 1% polyester
• Heather-kleuren zijn 52% gekamd en ringgesponnen katoen, 48% polyester
• Athletic en Black Heather zijn 90% gekamd en ringgesponnen katoen, 10% polyester
• Heather Prism-kleuren zijn 99% gekamd en ringgesponnen katoen, 1% polyester
Gewicht van de stof: 142 g / m2
• Voorgekrompen stof
• Schouder-tot-schouder taping
• Zijnaden

Ook interessant

€ 27,99
€ 27,99
€ 27,99