Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Sweatshirts

€ 32,65 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Sweatshirts Heren & Dames

Sweatshirts Heren & Dames Een stevig en warm Duivel België sweatshirt dat je zeker warm houdt in de koudere maanden tijdens alle internationale wedstrijden van België. Een voorgekrompen sweatshirt met een klassieke rode duives pasvorm die is gemaakt van luchtgesponnen garen voor een zacht gevoel op de huid. Dit Duivel België sweatshirt is zeker een opsteker voor elke voetbalfan van het belgisch internationaal voetbalelftal.

Bent u op zoek naar een leuk rode sweatshirt of hoodie bedrukt met een beeldvorming van het belgisch voetbalelftal? Prima, dan bent hier online op het juiste locatie. In ons assortiment vindt u  duivelse ontwerpen bedrukt op t-shirt's, sweatshirt's, hoodie's, tank tops en assesoires. Voor elke interland van het belgische voetbalelftal vindt hier iets uniek. Alle maten zijn op voorraad, zowel t-shirt's en hoodiesweatshirt's.

Al onze shirt's, sweatshirt's, hoodie's vallen sportief, comfortabel en wijdvallend op. Ja, onze rode duivel producten zijn een must voor elke supporter van de duivels. Gedreven door het belgische voetbal elftal op de voorhoede, zal u met dit rode duives sweatshirt of hoodie unieke momenten beleven. Het Belgisch internationaal voetbal elftal is hard op weg naar top één in de wereld!

Geprepareerd uit 100% kwaliteits 50% katoen en 50% polyester met dubbeldraads gestikte onderzoom en mouw. Dat zorg voor een lange levensduur en met behoud van het belgische rode geest. Wij hebben honderden ontwerpen in ons winkel dat gerelanteerd is aan het nationale elftal van België. Voeg je bij, neem gerust je tijd en surf met gemaakt in ons duivels fan shop en maakt uw keus.

Wij wensen elke belgische voetbal supporter van het voeybalelftal van België, heel veel succes in de komende periode.

• 50% katoen, 50% polyester
• Voorgekrompen
• Klassieke pasvorm zonder middenplooi
• 1×1 atletische ribgebreide kraag met spandex
• Air-jet gesponnen garen dat zacht aanvoelt en minder pilling geeft
• Dubbel-naald gestikte kraag, schouders, armsgaten, manchetten en zoom

Ook interessant

€ 27,99
€ 27,99
€ 27,99